For Private

Vaern tilbyder VIDEN TIL VÆRN

- Til dig der har været udsat for MOBNING OG CHIKANE PÅ ARBEJDSPLADSEN

Mobning kan ramme alle – uanset køn, race, fysik, udddannelse m.v.  Mobning er som regel et symptom på en usund virksomhedskultur – og ikke på, at der er noget galt med dig. Mobning er psykisk overlagt overgreb og skal tages lige så alvorligt som fysisk overgreb. Er du i tvivl, om du bliver udsat for mobning på din arbejdsplads, så læs mere om mobning her

Bliver du, eller har du været, udsat for mobning og chikane, er du blot én i mængden blandt de over 600.000 danskere, der dagligt føler sig mobbet på arbejdspladsen.

Vaern tilbyder dig, der bliver mobbet eller har været udsat for mobning og chikane på arbejdspladsen, en specialiseret og skræddersyet indsats, der giver dig viden og værktøjer til at komme godt videre – med viden til værn.

Vaern yder ikke terapi, men tilbyder ligeværdige samtaler, der tager udgangspunkt i din konkrete situation. Vaern har en anerkendende tilgang, hvilket bl.a. betyder, at der aldrig vil blive sat spørgsmålstegn ved det, du har været udsat for, ligesom vi heller ikke diskuterer med ledelser, om mobning har fundet sted. I Vaern kender vi mobning på arbejdspladsen, når vi ser det, og vi tager mobning alvorligt – hver gang.  Som udsat for mobning er du og dit helbred i fokus for at hjælpe dig godt videre.

HVAD FÅR DU UD AF ET 1:1 SAMTALEFORLØB HOS VAERN?
Over et forløb på i alt 5 gange á ca. 60 min. får du viden og redskaber til at komme godt videre efter at have været udsat for mobning på arbejdspladsen. Konkret får du:

 1. INDBLIK I MOBNING OG FORSTÅELSE AF MOBNING SOM FÆNOMEN

Ved første og indledende  samtale, som er gratis, hjælper Vaern dig til at forstå, hvad mobning og chikane er for en størrelse, hvorfor det har de konsekvenser, som det har, og vi finder sammen ud af, hvordan Vaern kan hjælpe dig videre i din konkrete situation.

2. REDSKABER TIL AT IDENTIFICERE MOBNING OG EVNE TIL AT BESKYTTE DIG SELV MOD MOBBENDE ADFÆRD

Med udgangspunkt i din konkrete situation og oplevelse får du i øvrige samtaler yderligere indblik i mobning, og hvor hvordan den udspiller sig. Herved får du også forståelse for, hvorfor måske netop du blev udsat for det. Ved øvrige samtaler får du indblik i viden om mobning og du får konkrete redskaber til “mentalt selvforsvar”, idet du både lærer at identificere og håndtere mobbende adfærd  på din arbejdsplads og – om nødvendigt – at komme væk fra den i tide.

Målet er, at du efter forløb hos Vaern føler dig klædt på til – og tryg ved – at skulle navigere i arbejdslivet fremadrettet, hvad enten det bliver på en eksisterende eller fremtidig arbejdsplads. Med dette håber Vaern på at bidrage til, at de typiske fysiske og psykiske mén efter oplevelser med mobning bliver reduceret væsentligt for dig.

1:1 samtaleforløb

Består af 5 x samtaler (á 60 min.), der tilrettelægges efter dig og din proces, og som tager udgangspunkt i din konkrete situation. Første samtale er uforpligtende og gratis.

Du får:
- Viden om mobning
- Redskaber til at identificere mobning og beskytte dig selv fremadrettet til at komme godt og afklaret videre.

Retreat

Består af 1 uges recoverforløb til dig, der har har brug for en ekstra indsats at komme tilbage til arbejdslivet med ny viden og fornyet energi.

Du får:
- 1 uges ophold i skønne omgivelser
- Adgang til daglige workshops, gruppeforløb og 1:1 samtaler med fokus på viden og værktøjer til at komme videre
- Fri adgang til yoga og kraniosakral terapi
- God mad og godt selskab med ligesindende og fagfolk, der hjælper dig til recover efter mobning og chikane.

Hvad koster det? 

– SE PRISER & PRODUKTINFORMATION HERDet siger vores klienter om 1:1 samtaleforløb

Birgitta - om mobning på en daginstution i KøbenhavnBirgiitta har været i forløb hos Vaern i januar 2020. Navnet er ændret pga. ønske om anonymitet
Read More
"Jeg har deltaget i 5 x 1:1-samtaler med Louise i VAERN. Forinden havde jeg oplevet grov mobning fra samtlige kolleger i min gruppe på en arbejdsplads, som i sidste ende resulterede i en opsigelse. Jeg kontaktede VAERN, fordi jeg syntes, at virksomhedens tilgang var nytænkende ved både at se på forståelsen af mobningens mønstre og ved at give værktøjer til at håndtere mobning og stoppe den i god tid.

Samtalerne med Louise har været afslappende og dejlig konkrete. Det har været utrolig vigtigt og meningsfyldt for mig, at vi har været ligeværdige.." "Jeg følte hele vejen, at Louise kunne nikke genkendende til alle mine oplevelser om mobning. Allerede efter første 1:1-samtale kunne jeg forstå, hvilke mønstre på min tidligere arbejdsplads, der forårsagede mobningen, og ved de efterfølgende samtaler fik jeg konkrete værktøjer til at opdage mobning i god tid og klæde mig på til at håndtere eventuel mobning i fremtiden. Jeg er således gået fra at være ekstrem nervøs for at møde mobning på min nye arbejdsplads til at hvile ved tanken om, at jeg kan nå at standse mobning i god tid, hvis jeg skulle opleve det igen.

Jeg vil varmt anbefale andre at kontakte VAERN om forebyggelse og håndtering af mobning eller chikane på arbejdspladsen”
Hanne, marts 2020
Hanne, marts 2020Speciallæge
Read More
”Jeg har gennemført VAERN´s forløb i form af 5 samtaler med Louise Krogh Lauritzen. Jeg har oplevet mobning fra ledelsespersoner. Det er det værste, jeg har oplevet i mit liv. Jeg blev af min egen læge henvist til psykologsamtaler. Psykologen var sympatisk nok, men hans viden om mobbeprocessen og dermed de værktøjer, jeg havde brug for, var begrænset. Jeg forsøgte også at få hjælp i det offentlige.. ” ”Det er ikke min oplevelse, at der er let endsige offentlig adgang til kvalificeret hjælp for mobberamte hverken i det private eller offentlige system. Det er som om, det stadig er et tabu. Den mest kvalificerede og kompetente hjælp, jeg har modtaget, var fra VAERN, som jeg derfor gerne vil anbefale. Jeg oplever, at Louises tilgang er præget af saglighed og en stor, opdateret viden om emnet inklusiv et stort engagement. Samtidigt bliver man også mødt på en meget blid og skånsom måde. Et forløb hos VAERN giver vidensbaserede og saglige værktøjer til at kunne returnere til arbejdsmarkedet med en forståelse for, hvordan det er muligt at forebygge og navigere uden om mobbeprocessen og især også fremover at tage vare på sig selv og sit helbred som den vigtigste prioritering. Jeg mener, der er stort brug for kompetente fagpersoner som Louise Krogh Lauritzen og tiltag, som det VAERN tilbyder. Jeg ønsker, at langt flere mobbeoverlevere kan blive mødt af fagpersoner, der har specialiseret og engageret sig i lige netop denne problematik.
Previous
Next