For VIRKSOMHEDER

Vaern tilbyder VIDEN TIL VÆRN

Vaern hjælper dig og din virksomhed til at sikre trivsel og forebygge mobning

trivsel og dermed forebygge mobning og chikane på arbejdspladsen lovpligtigt. Derfor er du som arbejdsgiver forpligtiget til at sikre forebyggende indsatser på arbejdspladsen. Vaern hjælper din virksomhed til at identificere mobning og giver både ledelse og medarbejdere redskaber til hvordan I i fællesskab kan komme mobning til livs. Som leder har du måske en masse spørgsmål som, som du har brug for svar på. Det kunne fx være : 

  • Hvordan Identificerer vi mobning på arbejdspladsen, hvad er de første tegn?
  •  
  • Hvordan adskiller mobning sig fra fx almindelige drillerier og “værkstedshumor”  – hvor går grænsen?
  • Hvorfor er mobning et tabu og så svært at tale om?
  • Hvordan hjælper man en  medarbejder, eller en kollega, der udsættes for mobning?
  • Hvordan undlader du selv at støtte eller deltage i mobbende adfærd?
  •  
  • Mulige årsager til, at mobning finder sted lige på jeres arbejdsplads?
  •  
  • Hvad kan være vores første skridt i retning mod forebyggelse på vores arbejdsplads?

Er disse blandt de spørgsmål du har? Så ring til Vaern på 28 71 26 44 for en uforpligtende snak.

Vaern arbejder udfra afsæt i værdier som er:

TOLERANCE – RESPEKT – OMSORG – VILJE – MOD

Tolerance – over for forskelligheder, holdninger og opfattelser
Respekt – i tone og kommunikation på tværs
Omsorg – for alle, uanset stilling, position og baggrund
Vilje – til at lykkes som aktiv spiller for en sund arbejdsplads
Mod
 – til at handle og gøre det rigtige for at sikre en sund virksomhedkultur

 

FOR LEDERE

Vaern tilbyder ledelsescoaching og sparring til dig, der er leder og som ønsker at forebygge og bekæmpe mobbende adfærd på arbejdspladsen. .

Du får:
- Viden om mobning
- Redskaber til at identificere mobning og forstå hvorfor og hvordan den mobbende skader både den udsatte og arbejdspladsen som helhed
- Redskaber til at håndtere mobning, herunder hjælp til handleplaner til ændret adfærd og mål

FOR MEDARBEJDERE

Vaern tilbyder forskellige forløb og minikurser, til dig der bliver eller været udsat for mobning og som har brug for at håndtere og beskytte dig selv mod mobbende adfærd på arbejdspladsen fremadrettet.

Du får:
- Viden om mobning - Redskaber til at identificere mobning og beskytte dig selv fremadrettet til at komme godt og afklaret videre. - Adgang til Vaerns FB gruppe

RETREAT

Består af 3 dages recoverforløb til dig, der har været udsat for mobning og som har brug for en ekstra indsats at komme tilbage til arbejdslivet med ny viden, værktøjer og fornyet energi.

Du får:
– 3 dages ophold i skønne omgivelser i Danmark
– Adgang til daglige workshops, gruppeforløb og 1:1 samtaler med fokus på viden og værktøjer til at komme videre
– Fri adgang til yoga og stressforebyggende aktiviteter – God mad og netværk med ligesindede og fagfolk, der hjælper dig til recover efter mobning og chikane.

Det siger vores klienter om 1:1 samtaleforløb

Birgitta - om mobning på en daginstution i KøbenhavnBirgiitta har været i forløb hos Vaern i januar 2020. Navnet er ændret pga. ønske om anonymitet
Read More
"Jeg har deltaget i 5 x 1:1-samtaler med Louise i VAERN. Forinden havde jeg oplevet grov mobning fra samtlige kolleger i min gruppe på en arbejdsplads, som i sidste ende resulterede i en opsigelse. Jeg kontaktede VAERN, fordi jeg syntes, at virksomhedens tilgang var nytænkende ved både at se på forståelsen af mobningens mønstre og ved at give værktøjer til at håndtere mobning og stoppe den i god tid.

Samtalerne med Louise har været afslappende og dejlig konkrete. Det har været utrolig vigtigt og meningsfyldt for mig, at vi har været ligeværdige.." "Jeg følte hele vejen, at Louise kunne nikke genkendende til alle mine oplevelser om mobning. Allerede efter første 1:1-samtale kunne jeg forstå, hvilke mønstre på min tidligere arbejdsplads, der forårsagede mobningen, og ved de efterfølgende samtaler fik jeg konkrete værktøjer til at opdage mobning i god tid og klæde mig på til at håndtere eventuel mobning i fremtiden. Jeg er således gået fra at være ekstrem nervøs for at møde mobning på min nye arbejdsplads til at hvile ved tanken om, at jeg kan nå at standse mobning i god tid, hvis jeg skulle opleve det igen.

Jeg vil varmt anbefale andre at kontakte VAERN om forebyggelse og håndtering af mobning eller chikane på arbejdspladsen”
Hanne, marts 2020
Hanne, marts 2020Speciallæge
Read More
”Jeg har gennemført VAERN´s forløb i form af 5 samtaler med Louise Krogh Lauritzen. Jeg har oplevet mobning fra ledelsespersoner. Det er det værste, jeg har oplevet i mit liv. Jeg blev af min egen læge henvist til psykologsamtaler. Psykologen var sympatisk nok, men hans viden om mobbeprocessen og dermed de værktøjer, jeg havde brug for, var begrænset. Jeg forsøgte også at få hjælp i det offentlige.. ” ”Det er ikke min oplevelse, at der er let endsige offentlig adgang til kvalificeret hjælp for mobberamte hverken i det private eller offentlige system. Det er som om, det stadig er et tabu. Den mest kvalificerede og kompetente hjælp, jeg har modtaget, var fra VAERN, som jeg derfor gerne vil anbefale. Jeg oplever, at Louises tilgang er præget af saglighed og en stor, opdateret viden om emnet inklusiv et stort engagement. Samtidigt bliver man også mødt på en meget blid og skånsom måde. Et forløb hos VAERN giver vidensbaserede og saglige værktøjer til at kunne returnere til arbejdsmarkedet med en forståelse for, hvordan det er muligt at forebygge og navigere uden om mobbeprocessen og især også fremover at tage vare på sig selv og sit helbred som den vigtigste prioritering. Jeg mener, der er stort brug for kompetente fagpersoner som Louise Krogh Lauritzen og tiltag, som det VAERN tilbyder. Jeg ønsker, at langt flere mobbeoverlevere kan blive mødt af fagpersoner, der har specialiseret og engageret sig i lige netop denne problematik.
Previous
Next