For LEDERE & MEDARBEJDERE

Vaern hjælper dig og din virksomhed til at sikre trivsel  og forebygge mobning

Mobning kan ramme alle – uanset køn, race, fysik, udddannelse m.v.  Mobning er som regel et symptom på en usund virksomhedskultur – og ikke på, at der er noget galt med den der udsættes for mobning. Mobning er psykisk overlagt overgreb og skal tages lige så alvorligt som fysisk overgreb. Der for skal det standses. Er du i tvivl, om du, eller en medarbejder bliver udsat for mobning på din arbejdsplads, så læs mere om mobning her

Har nogen været udsat mobning og chikane, er det blot én i mængden blandt de over 600.000 danskere, der dagligt føler sig mobbet på arbejdspladsen.

Til dig, som bliver, eller har været udsat for mobning på arbejdspladsen tilbyder Vaern:
– 1:1 samtaler
– Onlineforløb & minikurser
– Webinarer
– FB gruppe
– Retreat

Alle Vaerns ydelser tager udgangspunkt i “Viden til værn” – en unik metode,  vi selv har udviklet og som tager afsæt i forskning omkring mobning, samt empiri og personlig erfaring med mobning på arbejdspladsen. Metoden er baseret på teknikker indenfor bl.a. narrativ coaching. 

De 5 trin, som Vaern metoden tager udgangspunkt i fortæller jeg om i videoen her
Vaern yder ikke terapi, men tilbyder dig viden, tips og ligeværdige samtaler.  Vaern har en anerkendende tilgang, hvilket bl.a. betyder, at der aldrig vil blive sat spørgsmålstegn ved det, du, som mobbet eller tidligere mobbet har været udsat for.  

HVAD FÅR DU UD AF ONLINE FORLØB OG  SAMTALEFORLØB HOS VAERN?
På onlineforløb får du viden, tips og konkrete værktøjer der hjælper dig til at forstå og navigere på en arbejdsplads med mobbende adfærd. 

ONLINEFORLØB
Onlineforløb er for dig der bliver eller har været udsat for mobning og som ikke ved, hvordan du skal slippe af med eftervirkningerne af den nedværdigelse og skam, som den mobbende adfærd har betydet.  Via onlineforløb, får du viden og værktøjer, der kan hjælpe dig op i “helikopteren” og lære at tage afstand til det du har været udsat for. Du får også værktøjer til at forstå mobningens natur, så du kan forebygge og undgå mobning fremadrettet. 

1 : 1 SAMTALEFORLØB
Via 1: 1 samtale forløb får du over et forløb på i alt 5 gange á ca. 60 min.  du viden og værktøjer til at komme godt videre efter at have været udsat for mobning på arbejdspladsen.  I forløbet tager vi udgangspunkt i din konkrete situation, og du får løbende vejledning til hvordan du bedst passer på dig selv i din situation. 

Dertil får du  adgang til Vaerns FB gruppe og tilbud om rabat på Vaerns øvrige ydelser. Fælles for alle Vaerns ydelser er at du får:

 1. INDBLIK I MOBNING OG FORSTÅELSE AF MOBNING SOM FÆNOMEN

Ved første og indledende  samtale, som er gratis, hjælper Vaern dig til at forstå, hvad mobning og chikane er for en størrelse, hvorfor det har de konsekvenser, som det har, og vi finder sammen ud af, hvordan Vaern kan hjælpe dig videre i din konkrete situation.

2. REDSKABER TIL AT IDENTIFICERE MOBNING OG EVNE TIL AT BESKYTTE DIG SELV MOD MOBBENDE ADFÆRD

 

At sikre trivsel og dermed forebygge mobning og chikane på arbejdspladsen lovpligtigt. Derfor er du som arbejdsgiver forpligtiget til at sikre forebyggende indsatser på arbejdspladsen. Vaern hjælper din virksomhed til at identificere mobning og giver både ledelse og medarbejdere redskaber til hvordan I i fællesskab kan komme mobning til livs. Som leder har du måske en masse spørgsmål som, som du har brug for svar på. Det kunne fx være : 

 • Hvordan Identificerer vi mobning på arbejdspladsen, hvad er de første tegn?
 •  
 • Hvordan adskiller mobning sig fra fx almindelige drillerier og “værkstedshumor”  – hvor går grænsen?
 • Hvorfor er mobning et tabu og så svært at tale om?
 • Hvordan hjælper man en  medarbejder, eller en kollega, der udsættes for mobning?
 • Hvordan undlader du selv at støtte eller deltage i mobbende adfærd?
 •  
 • Mulige årsager til, at mobning finder sted lige på jeres arbejdsplads?
 •  
 • Hvad kan være vores første skridt i retning mod forebyggelse på vores arbejdsplads?

Er disse blandt de spørgsmål du har? Så ring til Vaern på 28 71 26 44 for en uforpligtende snak.

Vaern arbejder udfra afsæt i værdier som er:

TOLERANCE – RESPEKT – OMSORG – VILJE – MOD

Tolerance – over for forskelligheder, holdninger og opfattelser
Respekt – i tone og kommunikation på tværs
Omsorg – for alle, uanset stilling, position og baggrund
Vilje – til at lykkes som aktiv spiller for en sund arbejdsplads
Mod – til at handle og gøre det rigtige for at sikre en sund virksomhedkultur
 

Vaern tilbyder specialdesignet indsats til virksomheder, der ønsker at forebygge og bekæmpe mobning og chikane på arbejdspladsen.

Skriv til Vaern på info@vaern.dk, eller send en forespørgsel for, at høre hvordan vi laver et tilbud, der passer præcist til jer.

 • 1:1 Ledelsessparring
 • 1:1 samtaleforløb med medarbejdere, der er udsat for mobning
 • Workshops (max 10 deltagere)
 • Foredrag og gå-hjemmøde
 • Retreats til udsatte medarbejdere - fx i forbindelse med tilbagekomst efter sygemelding, eller ved ophør af samarbejde

VAERN TILBYDER

Vaern tilbyder specialdesignede virksomhedspakker der kan pakkes med forskellige produkter. Den samlede pris afhænger af produktpakke. Priser på de enkelte produkter kan derfor variere.

Forud for både 1:1 sparringsforløb med med udsatte og ledersparringsforløb tilbyder Vaern en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af hvordan Vaern kan hjælpe netop din virksomhed.

1:1 samtaleforløb med udsatte (5 x samtaler á 60 min.) 

1:1 ledersparringsforløb for pårørende ledere (5 x samtaler á 60 min.)

Gruppeforløb (max. 10 deltagere, 5 x 2 timer) 

Workshops (max. 10 deltagere, 1 dag, 3 timer) 

Foredrag og gå-hjemmøde (1-1,5 time) 

 Rereats (1 uges udlandsophold for udsatte, inkl. workshops, forplejning m.m.)

Kontakt Vaern for priser og muligheder på info@vaern.dk